Владимир Путин даде знак, че не съжалява за изпращането на руските сили в

...
Владимир Путин даде знак, че не съжалява за изпращането на руските сили в
Коментари Харесай

Путин към Запада: Нека да спрем да бъдем врагове

Владимир Путин даде знак, че не съжалява за изпращането на руските сили в Украйна за така наречен " специфична военна интервенция ". На фона на засилената нуклеарна изразителност съветският президент разяснява, че " няма смисъл " Русия да употребява нуклеарни оръжия в спора. И добави, че Москва е пробвала да построи връзки с страните от НАТО, само че е получила негативен отговор. 

 
Историческият интервал на непрестанно владичество на Запада е към края си, еднополюсният свят отива в предишното. Ние сме в исторически преломен миг. Предстои може би най-опасното, непредвидимо и значимо десетилетие след края на Втората международна война. Западът не е в положение самичък да ръководи човечеството, само че обезверено пробва да го направи. И множеството народи към този момент не желаят да търпят.
Владимир Путин, президент на Русия

Освен това Путин упрекна Запада, че провокира нуклеарно напрежение. И в същото време се обърна към западните страни с думите " дано да спрем да бъдем врагове ". Руският държавен глава добави, че непосредствено е наредил на своя министър на защитата, Сергей Шойгу, да предизвести свои западни сътрудници, че Украйна се готви да взриви така наречен " мръсна бомба " на своя територия. Западът и Киев отхвърлиха тези изказвания.

Междувременно от Кремъл упрекнаха Украйна в отдръпване от мирните договаряния с Русия " по разпореждане " на Съединените щати. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР